Free
Your
Smile!

Ju mund të jeni të sigurt me ne!
Kemi teknikat dhe teknologji më të fundit
për të mposhtur frikën tuaj.

Thuaji JO
Frikës

Studio

SHËRBIMET

Zbulo të gjitha shërbimet tona 

lini një takim

A keni ndier një dhimbje gjatë ngrënjes

telefono

Keni dhimbje dhëmbi dhe e ndjeni te Ëjntur?

Informacion

TË GJITHA INFORMACIONET RRETH NESH MUND TI GJENI KËTU
SHËRBIMET TONA

Kirurgji Orale

Faqja juaj është enjtur dhe ka dhimbje prej disa ditëah më parë dhe doni të zgjidhni shqetësimin?

Implantologjia

Ju ka humbur një dhëmb dhe nuk doni t’i prishni dhëmbët duke i tkurrur për të bërë një urë?

Konservative

A keni ndier një dhimbje gjatë ngrënjes së një kafshimi dhe keni vënë re se një dhëmb është shpuar?

Odontoiatria Estetike

A është qëllimi juaj të keni një buzëqeshje perfekte dhe një gojë te shëndetshme?

Parodontologjia

Prej disa kohësh dhëmbët e mi duket se po lëvizin më shumë. A do të mund të bëj diçka?

Ortodoncia

Dhëmbet e juaj nuk jan te drejt? Mund ti drejtoni ato nëpermjet teknikave te Ortodoncisë

Endodoncia

E mbani mend atë dhëmbin e shpuar që nuk u trajtua kurrë më parë, sepse nuk kishit kohë?

Higjene Orale

A nuk janë dhëmbët aq të bardhë dhe a ndiheni sikur keni erë dhe shije të keqe ne gojë?

Rezervoni një takim

Informacion

Dr. Linda

Stomatologe

Numri Telefonit

+355695823182

Numri i Studios

+355695823182

Adresa E-Mail

studio@sorrisodental.al

Location

Rr. Hysni Gerbolli

Instagram

sorriso_dental_studio

Sorriso

® Sorriso | Dental 2024 Crafted with ❤️ by © Junis PRO
💬 Përshëndetje nga Dr. Linda